Bosh sahifa > О нама
Mahsulot kategoriyalari

Хангћоу Зхенгјиу машине производње Цо., Лтд

Адреса:#82-18, СхуиЗху Кен, Нанљан село, Гуанг индустријски Парк, Фуyанг, Дћућанг провинције

Тел:+ 86-571-63168668

Телефон:+ 86-18867530518

Телефон/фаx:+ 86-571-63168686

Е-маил :elianeying@live.cn

Wеб: www.zjdistillery.com


ХАНГЗХОУ ЗХЕНГЈИУ МАЦХИНЕРИ МАНУФАЦТУРИНГ ЦО., ЛТД. је свеобухватан и професионални производњу специјализована за пројектовање, развој, производњу, продају, инсталирање и сервис афетр-продајни пиварске опреме, дестилерије опреме, хране и прераду пића танксанд много више!

Наши 4 основни производи су следеће:

1) Брев Опрема инцулдинг великим и средњим пиваре пројекта, сахарификација фсистем, резервоар за ферментацију, светао резервоар, филтрацију опреме, квасца простирања опреме, система ЦИП чишћење и много више врста пратеће опреме у складу са вашим пиваре потребама.

2) Дестилерија опрема инцулдинг наше пот и рефлукс Стиллс који могу бити у широкој употреби за кућну ракије и лабораторијских испитивања. Наш комплекс дестилацију систем може да се користи и за пиваре и фабрике винарије, као и користи са било којом врстом алкохолног духа.

3) Храна и пиће машина укључујући санитарне нерђајућег резервоара челика, мешање резервоари, грејање и хлађење резервоар, резервоар за млеко, резервоар за ферментацију, топлим вођења резервоара, емулзиван машину, крем кафу, стерилизација опреме, ферментација Опрема, стерилизација опреме, асепса Стораге, sendvič Котлови, за чишћење на месту машина и филтерр серије

3) Вода Опрема инцулдинг комплетан сет система за пречишћавање воде и константном снабдевању притисак воде екуипмент.Ве испоручујемо делове за прераду воде, као што су прецизности филтери, кертриџа филтери, мембране куће, чисте водовода, реверзна осмоза ситемс и још много тога.

На Зхенгјиу машина се поносимо пружајући Највиша учесталост стандард услуга путем преузимања одговорности за утицај наших пословних купцима, добављачима, запосленима, заједницама, као и животне средине.


Наша нова фабрика Почетак од фебруара, 2017


ИМГ_8317.ЈПГ

1 (23) .јпг


Овде је стара фабрика Видео Схов:


Видео хттп: //цлоуд.видео.таобао.цом/плаи/у/874065892/п/1/е/6/т/1/42034882.мп4