Дом > Изложба > Садржај

Пет колона 3-ефекат дестилације опреме дехидрација алкохола/етанол опреме

Опис производа

Пет колона 3-ефекат дестилације процес наша компанија дизајнира и производи најсавременијом опремом за пет колона 3-ефекат дестилације. Тај нови процес је подигнут на основу традиционалних пет колона. Кључ овог процеса је методе за грејање, пару директно загрева једну колону и преноси топлоту у друге 4 колоне за постизање три ефекта термалне спојница и ефекти за штедњу енергије. Када је у питању ефикасност електричне енергије, то можете сачувати 50% струје и избегавајте на поправку ЦИРКУЛАЦИОНЕ пумпе и такође продужите радни животни поновном котлова.


Функције


Сервис

Пре -продаја услуга:

1 . слободан израде понуде "," занат "и" Технички водич.

2 . можемо пружити своју фирму и #39; с квалификација за цертификацију и цртежи.

3 . можемо учинити прилагођени производа по цустомеранд #39; с потребама.

Афтер сале услуга:

1 . пружамо дугорочне афтер продају услуга.

2 . захваљујући котацију наша опрема је ФОБ цена која искључена оптужбе од врата до врата услуге. Ако је потребно, могу да вам нам техничар отклањања машину ваздух карту, визу, смјештај и рад трошком обезбедио твоју забаву. Или можете да пошаљете своје техничар наше компаније научити технике.

3 . у међувремену, можете назвати или е-поруке на обратите се неко релевантно питање, с обзиром да имамо посебну линију афтер продају услуге. Или да комуницира на мрежи и реши проблеме.

Паковање андамп; Достава

Амбалаже Детаљи: Вози на мору Стандардни пакет

Детаљи о доставама: 30-35 дана након рата примио